Pro Optimus je usko specijalizovana agencija koja djeluje u segmentu organizovanja i kompletne logističko-tehničke podrške svih vrsta događaja – kongresi, konferencije, simpoziji, promotivni događaja. Za naše klijente, koji imaju potrebu za učešćem i prisustvom na različitim međunarodnim događajima, organizujemo putovanja uz kompletan prateći servis. U okviru naše ponude pružamo i usluge poslovnih i motivacijskih putovanja, team buildinga, ekskurzija i ostalih vrsta internih sastanaka.

Pro Optimus čini iskusni tim kreativnih profesionalaca sa bogatim iskustvom u pružanju svih vrsta usluga i servisa u granama poslovnog turizma. Fokus našeg poslovanja je pružanje širokog dijapazona usluga pri čemu se trudimo biti jedinstveni, inovativni, obraćajući pažnju na najsitnije detalje u toku organizacije. Navedeno omogućava našim klijentima da su drugačiji od svojih konkurenata.

Uz uspostavljenu i uspješnu mrežu na prostoru cijelog Balkana, ali i širom svijeta, nudimo naše znanje i iskustvo u svim aspektima organizacionog upravljanja. Pro Optimus je poznat po detaljnom i taktičkom izvršenju usluga koje zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Profesionalni i marljivi tim stručnjaka je posvećen kreiranju inovativnih rješenja u cilju zadovoljenja svih visoko postavljenih ciljeva naših klijenata.

Proactive Reliable Organized OPTIMUS je san svakog poslovnog čovjeka u pokušaju da pobjegne od svakodnevnog stresa kroz nešto jedinstveno i drugačije.

Mi uživamo u radu sa kompanijama koje dijele iste vizije, ideje i vrijednosti kao i mi.
Godine radnog iskustva kao organizatora putovanja, ali i malih i velikih događaja, rezultirale su formiranjem stručnog tima. Prilagođeni radu sa pratećom tehnologijom, stvaramo pozitivno okruženje koje pomaže da poslovne procese provedemo što je moguće jednostavnije.

Izvor smo i koordinator ukupne usluge za naše klijente – od smještaja, avionskih karata, lokacije i ugostiteljstva, podrške u organizaciji zabavnog sadržaja, transporta i svih dodatnih usluga.
Naša misija je prevazići očekivanja klijenata njegujući dugoročno međusobno partnerstvo i pružajući najviši nivo usluge, lojalnosti i integriteta.

Naša vizija je jasna – biti profesionalan globalni partner, koji pruža usluge širom svijeta.

Naš cilj je širok dijapazon usluga i proizvoda uz kontinuirani kvalitet i zadovoljstvo naših klijenata.