Kao organizator medicinskih kongresa nudimo Vam cjelokupne putne aranžmane uz dodatne usluge tokom Vašeg učešća na medicinskim kongresima širom svijeta.
Kreiramo ponude prema Vašim potrebama, isključivo na osnovu Vaših podataka i zahtjeva.

Kao organizator putovanja na medicinske kongrese, pružamo kompletnu uslugu organizacije putovanja i usluge podrške za sudjelovanje na medicinskim događajima u svijetu.

Kako bi se olakšao pristup najnovijim medicinskim otkrićima na relevantnim kongresima, konferencijama i simpozijima, dogovaramo prilagođene ponude u skladu s potrebama i zahtjevima naših klijenata – liječnika i farmaceutskih tvrtki.

Zalažemo se za pronalaženje idealnog rješenja za naše klijente u svim aspektima organizacije stručnih medicinskih događaja. Kroz našu povezanost s lokalnim partnerima u cijelom svijetu,  zahvaljujući našem bogatom iskustvu kao DMC turoperator, Pro Optimus  će pružiti najbolje usluge za svako odredište na balkanu, kao i diljem svijeta. Za dobrobit naših klijenata, mi održavamo dugotrajne poslovne odnose za saradnju sa lokalnim partnerima, što nam garantuje dobre uslove.

Ovaj strateški pristup pomaže nam da klijentima osiguramo maksimalni povrat ulaganja u svoje sastanke i događaje.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na predstojećim kongresima, sve pojedinosti o događajima, lokaciji, datumu i ostale informacije mozete dobiti na upit.

 

Usluge

Individualna putovanja
Hotelski smještaj
Avionske karte
Usluge hrane i pića
Transferi
Grupna putovanja
Lokalni servisi
Registracija
Putno zdravtsveno osiguranje
Podrška pri viziranju